Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - مهاباد- ايرنا- مدير شرکت پخش فرآورده هاي نفتي منطقه اروميه با بيان اينکه آذربايجان غربي در بين مناطق 37 گانه نفتي کشور، رتبه ششم در جوزه مصرف سي‌ ان ‌جي را دارد، گفت: روزانه يک ميليون و 500 هزار متر مکعب از اين نوع سوخت پاک در استان به مصرف مي رسد.

احمد مجرد عصر روز دوشنبه در ديدار با فرماندار مياندوآب و آيين معارفه مدير جديد شرکت پخش فرآورده هاي نفتي منطقه جنوب آذربايجان غربي اظهار کرد: علاوه بر آن، روزانه 2 ميليون و 600 هزار ليتر بنزين نيز در خودروهاي مختلف در آذربايجان غربي مصرف مي شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با بيان اينکه خودروها براي سوختگيري در جايگاه هاي سي ‌ان ‌جي در آذربايجان غربي توقفي ندارد، اضافه کرد: در حال حاضر 114 باب جايگاه سي‌ ان‌ جي، 156 باب جايگاه سوخت دو منظوره بنزين و گازوئيل در استان وجود دارد و حدود 37 درصد فرآورده هاي سوختي در جنوب و مابقي در مرکز و شمال استان به مصرف مي رسد.
وي اظهار کرد: سهم مصرفي بنزين، گازوئيل، نفت سفيد و سي ان جي آذربايجان غربي در سطح کشور به ترتيب سه، چهار، 15 و هشت درصد برآورد مي شود.
وي علت سهم مصرفي زياد نفت سفيد را برخوردار نبودن روستاهاي آذربايجان غربي از نعمت گاز طبيعي عنوان کرد و ادامه داد: در چهار سال گذشته اقدامات بسيار خوبي در حوزه گازرساني به روستاها انجام شده است.
مدير شرکت پخش فرآورده هاي نفتي منطقه اروميه بيان کرد: تمام مراحل درخواست سوخت از سوي مصرف کنندگان در استان به صورت الکترونيکي بدون مراجعه به شرکت هاي نفت است.
مجرد با اشاره به اينکه کنترل و عرضه سوخت در مرزها نيز به صورت الکترونيکي است، گفت: هر ماه به طور متوسط 130 ميليارد ريال از فروش مرزي فرآورده هاي نفتي درآمد عايد کشور شده که به طور مستقيم به خزانه واريز مي شود.
وي با بيان اينکه ظرفيت انبار هاي سوخت در استان 460 ميليون ليتر است که 220 ميليون ليتر آن در نيروگاه هاي سوخت قرار دارد، اظهار کرد: روزانه 30 ميليون ليتر انواع فرآورده نفتي در استان انتقال، بارگيري و توزيع مي شود تا مردم بابت سوخت با مشکل مواجه نشوند و اين جزء خدمات پايدار در توزيع سوخت است و در تحت هر شرايطي کمبود سوخت در جايگاه هاي عرضه احساس نمي شود و اين امر زمينه رضايتمندي مردم را در پي داشته است.
به گزارش ايرنا، در اين ديدار داود فعال پور طي حکمي از سوي مدير عامل شرکت ملي پخش فرآورده هاي نفتي ايران به عنوان مدير جديد شرکت پخش فرآورده هاي نفتي منطقه مياندوآب منصوب و از خدمات محمد صادقي، مدير پيشين اين شرکت قدرداني شد.
فعال پور پيش از اين معاون عملياتي شرکت پخش فرآورده هاي نفتي منطقه اردبيل بود.
شرکت نفت منطقه مياندوآب با هشت ناحيه و 89 جايگاه عرضه فرآورده هاي نفتي يکي از مناطق نفتي 37 گانه کشور است که روزانه کار سوخت رساني، تامين و توزيع 2 ميليون و 700 هزار ليتر انواع فرآورده هاي نفتي را بر عهده دارد.
شهرستان مياندوآب در جنوب آذربايجان غربي واقع است و بيش از 277 هزار نفر جمعيت دارد.
9871/3093/2093
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۲۰۳۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰۷ کالای راهبردی نفتی شناسایی‌ شد/ ۷ پروژه در محله نهایی سازی

به گزارش خبرگزاری مهر به‌نقل از شرکت ملی نفت ایران، برزو قنبری عدیوی با اشاره به حضور در بیست‌وهشتمین نمایشگاه نفت تهران اعلام کرد: مدیران و کارشناسان مدیریت پشتیبانی ساخت و تأمین کالای نفت با هدف معرفی اقلام فناورانه راهبردی و گلوگاهی مورد نیاز شرکت ملی نفت ایران و برگزاری نشست‌های کارشناسی با سازندگان داخلی و شرکت‌های دانش‌بنیان در این نمایشگاه حضور دارند.

به‌گفته وی، از ۳۰۷ کالای راهبردی شناسایی‌شده در شرکت ملی نفت ایران، ۲۵ قرارداد با استفاده از مصوبه تولید بار اول به مبلغ ۹ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال و حدود ۵ میلیون و ۳۰۰ هزار یورو امضا شده است. همچنین هفت پروژه به ارزش ۲ هزار میلیارد ریال و ۳۵ میلیون یورو در مرحله نهایی‌سازی تشریفات امضای قرارداد است که به‌زودی به سرانجام می‌رسد.

مدیر پشتیبانی، ساخت و تأمین کالای شرکت ملی نفت ایران تصریح کرد: بیش از ۲۴۰ قلم کالا و تجهیزات در شرکت‌های زیرمجموعه شرکت ملی نفت ایران در مرحله شناسایی سازندگان و شرکت‌های دانش‌بنیان است که به‌طور قطع حضور در نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی این کار را تسهیل می‌کند.

قنبری تأکید کرد: در بیست‌وهشتمین نمایشگاه نفت، گاز پالایش و پتروشیمی، چند تفاهم‌نامه و قرارداد تولید بار اول و نیز سازوکارهای افزایش استفاده از ظرفیت شرکت‌های داخلی در فرایند بومی‌سازی و ساخت بار اول محصولات راهبردی و تقویت زنجیره تأمین در پروژه‌های صنعت نفت کشور ارائه می‌شود.

وی با اشاره به اهمیت رویکرد «تولید بار اول» محصولات در صنعت نفت ایران گفت: در این رویکرد، اقلام و تجهیزات راهبردی صنعت نفت شناسایی، ظرفیت سازندگان داخلی بررسی، و امکان‌سنجیِ ساخت داخلیِ تجهیز مدنظر انجام می‌شود، سپس مجوزهای لازم اخذ و برای بومی‌سازی تجهیزات اقدام خواهد شد تا وابستگی صنایع نفت و گاز به خارج از کشور قطع شود.

نمایشگاه امسال با شعار «صنعت نفت، جهش تولید، بهینه سازی فناورانه» روزهای ۱۹ تا ۲۲ اردیبهشت در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران با حضور بیش از ۱۷۵۰ شرکت ایرانی و خارجی در بخش‌های مختلف ازجمله شرکت‌های بالادست نفت، گاز و پالایش و پتروشیمی و شرکت‌های دانش‌بنیان، پارک‌های فناوری، دانشگاه‌ها، استارتاپ‌ها و دیگر شرکت‌های مرتبط با صنعت نفت برگزار می‌شود.

کد خبر 6099694 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • از واردات ۲۰۰ قلم کالای مهم صنعت نفت جلوگیری شد
  • بیش از ۳۸ تن فرآورده خام دامی غیر قابل مصرف در خرمدره معدوم شد
  • جریمه ۳ میلیارد تومانی قاچاق سوخت، برای مدیرعامل واحد تولید فرآورده‌های نفتی
  • ۳۰۷ کالای راهبردی نفتی شناسایی‌ شد/ ۷ پروژه در محله نهایی سازی
  • وضعیت مخازن سد حوضه‌های آبریز دریاچه ارومیه و ارس
  • ۷۱ درصد از حجم سدهای آذربایجان‌غربی پر آب است
  • ۷۱ درصد از حجم سد‌های آذربایجان‌غربی پر آب است
  • جوابیه آب منطقه‌ای آذربایجان غربی در خصوص برداشت غیرمجاز از حق آبه دریاچه ارومیه
  • هزینه‌کرد ۵.۵ میلیارد یورویی دولت سیزدهم برای بهبود وضع هوا و کاهش سوختن گازهای مشعل
  • انجام بیش از ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع و مصرف‌کنندگان عمده